به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام حسن بیات، افزود: با وجود انجام برنامه ها و فعالیت های قرآنی در سطح کشور ولی هنوز در آغاز راه قرار داریم.
وی با اشاره به فعالیت های قرآنی استان زنجان، افزود: وضعیت قرآنی استان زمانی مطلوب ارزیابی می شود ومی توان بخش عظیمی از هم استانی ها را در راستای تربیت قرآنی سوق داد و آنان را از آموزه های قرآن بهره مند ساخت.
حجت الاسلام بیات افزود: این در حالی است که ما هنوز نتوانسته ایم روخوانی قرآن را در بین مردم استان زنجان نهادینه کنیم و بخش قابل توجهی از مردم قادر به روخوانی قرآن هم نیستند.
وی به نقش کانون های فرهنگی هنری مساجد در ارتقای فعالیت های دینی و قرآنی در جامعه اشاره کرد و گفت: کانون های فرهنگی هنری مساجد می توانند با جذب جوانان و نوجوانان به مسجد و تربیت دینی آنها گام های مؤثری در ارتقای فرهنگ جامعه بردارند.
حجت الاسلام بیات، مساجد را اصلی ترین جایگاه تربیت انسان های وارسته عنوان کرد و ابراز داشت: اکثر انسان های وارسته و موفق از جمله شهدای انقلاب و دوران دفاع مقدس تربیت شده مساجد هستند.
وی با بیان اینکه مساجد نقش به سزایی در تربیت افراد دارند، ادامه داد: در حال حاضر مساجد جایگاه واقعی خود را در جامعه پیدا نکرده اند ولذا همه مسئولان و متولیان فرهنگی باید در جهت احیای نقش و کارکردهای این مکان های مقدس تلاش کنند.
مدیر حوزه علمیه امام صادق (ع) زنجان با اشاره به برگزاری جشنواره قرآنی مدهامتان، گفت: برگزاری این برنامه ها در راستای ایجاد انگیزه در جهت آشنایی با آموزه های اصیل قرآن کریم همواره مورد تاکید است.
وی افزود: امیدواریم برگزاری جشنواره های قرآنی بستر مناسبی برای فعالیت های بعدی در عرصه های قرآنی و فرهنگی باشد.
زنجان - خبرگزاری مهر: مدیر حوزه علمیه امام صادق (ع) زنجان گفت: علی رغم اینکه در سال های اخیر فعالیت های خوبی در سطح کشور در زمینه قرآن صورت گرفته ولی این وضعیت هنوز راضی کننده نیست.
کد خبر 1456251
نظر شما